RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se og Hør rekrutterer profilerte journalister

Sist oppdatert:
20 nye journalister er ansatt i Se og Hør. Det kan bety at kjendisbladet snart kommer to ganger i uken.

Se og Hør Forlaget har ansatt 20 nye journalister det siste halvannet året, skriver VG. Rundt 15 av disse jobber i bladet Se og Hør, ifølge forlagsdirektør Lasse Gimnes. Nå spekulerer VG i om dette har noe å gjøre med Se og Hørs mulige planer om å komme ut to ganger i uken i stedet for en.

- Jeg kan bekrefte at vi har ansatt folk over hele linjen. Se og Hør satser offensivt hele tiden, og det er ingen hemmelighet at vi ser på nye ting. Men den type spekulasjoner kan jeg ikke kommentere, sier Lasse Gimnes til VG.

Se og Hør har som Propaganda har skrevet tidligere ansatt profilerte menn som kjenner krimfeltet. Noen av de nyansatte er SKUP-vinner Erik Tumyr fra Dagens Næringsliv og Jørn Wisløff, hentet fra stillingen som nyhetsredaktør i Nettavisen. I forrige uke ble Jens Ove Kristiansen, tidligere politisk rådgiver i Justisdepartementet, ansatt på kontrakt. Se og Hør ønsker å styrke krimdekningen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere