Se og le

Foto: (YouTube)

Trening blir enda gøyere når man ser det på YouTube.

08.08.12 10:12

(SIDE2): Reklameindustrien gjør alt for at folk skal bli interesserte i produktene deres. Særlig på treningsfronten dukker det stadig opp nye produkter som lover både det ene og det andre uten at du trenger å slite deg ut, samtidig som det selvfølgelig er kjempemorsomt.

Allikevel er vi litt skeptiske til hvor stor treningseffekt du egentlig får av de mange sære apparatene og treningstipsene...

Ace Power horse riding fitness product
Ta for eksempel dette koreanske treningsapparatet som hevder du vil få samme følelse og treningseffekt som om du skulle ridd på en hest. Ja, det er meget mulig det, men det er vel ikke til å unngå å dra assosiasjoner til andre aktivteter eller «treningsformer» også. Noen ganger kan det virke som treningsmaskinene og produktene har høyere underholdningsverdi enn treningseffekt.

HTML EMBED

Rumpetrening for den avanserte
Det er i alle fall ingen tvil om hvilken kroppsdel det fokuseres på her...

HTML EMBED

Vibraslim
Hvem husker vel ikke dette treningsapparatet som ble lansert for noen år tilbake. Denne vibreringsmaskingen lover deg både stramme lår, sixpack og ikke minst en «fantastisk morsom treningsøkt».

HTML EMBED

Vibrobelt
Og er det for slitsomt til å stå oppreist på en maskin kan du spenne på deg «vibrobelt» og kjenne hvordan magemusklene jobber samtidig som du slapper av på sofaen. Det er hvertfall hva dette produktet lover.

HTML EMBED

Shake it!
Det finnes mange måter å trene armene på. «Shake Weight» er ikke nødvendigvis den mest effektive...

HTML EMBED

Zumba
Denne treningsformen har fått både unge og gamle til å svinge på hoftene og er blitt veldig populært hos kvinnene.

HTML EMBED

Gir alt
Men Zumba er ikke bare for kvinner. Sjekk ut denne kameramannen som får prøve seg på de ulike dansetrinnene. Om det er hundre prosent eller ikke har ingenting å si når det viktigste er å ha det moro!

HTML EMBED

Bloopers
Ikke tro at du ikke er fri for å dumme deg ut selv om du velger hjemmetrening eller velger å trene på apparater på treningssenteret.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.