*Nettavisen* Nyheter.

Se Oles supermann-maskin

Ole Dalens supermann-maskin kom til kort mot Ånund Olsen og Per Hopsø i tirsdagens «Skaperen». Nå blir han nedringt av fans.

11.04.07 13:13

(SIDE2:) Etter at Dalen var på Skaperen har ikke telefonen stått stille.

- Jeg har fått telefoner og meldinger fra folk som har stemt som gale og som ikke skjønner hvorfor jeg ikke gikk videre. De ville ha pengene sine tilbake, forteller Dalen lattermildt til Side2.

Tulling i drakt
30-åringen fra Nordland var utvilsomt «Skaperens» mest fargerike innslag i sin selvkomponerte superhelt-drakt under tirsdagens direktesending.

- Det var enten det eller å være nervøs. Henrik Elvestad var i studio på tirsdag, og han lurte på hvem i helvete han tullingen med drakta var, ler han.

Han er naturligvis skuffet over at han røk ut.

- Ja. Det var dumt, men that's life. Noen måtte jo ryke. Det skulle bare ikke vært meg, sier han.

Forbundet interessert
Ole har likevel ikke skrinlagt planene om å få produsere sin motoriserte supermann-maskin.

- Det skal vi ha et lite møte på i løpet av uken. Motorsportforbundet er nemlig interessert i den på grunn av at den er bra for handikappede. De mener det er marked for Roadrocket, sier han.

Dalen, som før «Skaperen» bare hadde en tegning å vise til, synes det var stas å se Roadrocketen bli testet av Pål Anders Ullevålsæter.

- Det var råbra. Synd jeg ikke kunne være på Rudskogen da han testet den. Jeg fikk den responsen fra ham som jeg ønsket, men han ville ikke bytte med motorsykkelen sin, sier han.

Strømsparing videre
Ånund Olsen og Per Hopsø gikk seirende ut av tirsdagens direktesending av Skaperen.

Telemarkingen Olsens oppfinnelse Innowalk, skal lære barn med bevegelseshemming å gå. Per Hopsø fra Sør-Trøndelag har utviklet en ny type stikkontakt, som vil føre til at vi kan spare mye på strømmen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.