*Nettavisen* Nyheter.

Se opp for disse

PAOK mønstrer flere store fotballnavn i stallen sin.

PAOK ble nummer to i den greske toppserien i forrige sesong, et land som vant EM så sent som i 2004.

På midtbanen spiller portugisiske Sérgio Conceição (34). Conceição står med 56 landskamper og 12 mål for Portugal og har spilt for klubber som FC Porto, Lazio, Inter og Standard Liege. Han har vunnet serie og cup i både Portugal og Italia samt UEFA-cupen tidligere. Han er også kaptein for PAOK.

Senket Norge

En av PAOKs mange gode offensive spillere er den bosniske spissen Zlatan Muslimovic (28). Muslimovic har også en fortid i italiensk serie A, i klubber som Udinese og Parma, og er kanskje mest kjent i Norge for mannen som var med å senke Norge i EM-kvalifiseringen på Ullevaal i 2007. Bosnia vant 2-1 etter en scoring av PAOKs spiss. På den tiden spilte han i Atalanta.

Solide bakover

PAOKs keeper, Kostas Chalkias (35), står med 23 landskamper for Hellas og har tidligere spilt for Portsmouth, Real Murcia og Panathinaikos. Chalkias rager nesten to meter over bakken.

Pablo Contreras (30) fra Chile opererer som regel som midtstopper for PAOK men kan også bekle høyebacken. Contreras har tidligere spilt for Monaco, Racing Club, Osasuna, Sporting CP og Celta Vigo og står med 46 landskamper for hjemlandet.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Digitalsport/ProShots (ProShots)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.