RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se Oscars heteste styling

Sist oppdatert:
Naturlig vakker hud, knallfarget lepper, slett hår eller krøller? Her er Oscar-utdelingens heteste styling.

(SIDE2): Hvilken styling er stjernenes favoritt akkurat nå? Følg med i Side2s guide gjennom Oscar-utdelingens flotteste kvinner og heteste styling.

BILDESPESIAL LENGER NED

Røde lepper
Vanessa Paradis og Katherine Heigl stilte i knallrøde lepper på rød løper under Oscar i helgen. Sistnevnte var også kledt i rødt fra topp til tå, så hun kunne med sikkerhet ha droppet den røde leppestiften. Heidi Klum bør være det store forbildet, der hun stilte i knallrød kjole og duse lepper - en helt riktig kombinasjon.

Markerte øyne
Gravide Jessica Alba legger mest fokus på sterke og markerte øyne i sin styling under Oscar-festen. Den brunøyde stjernen går for brune, grå, beige og korallfarger i makeupen. Det gir en naturlig og vakker glød. Legg også merke til den lekre fargen på leppene.

Slett hår
Penélope Cruz gjorde virkelig en naturlig variant på Oscar-festen, med helt slett hår. Kun panneluggen var dratt bakover, mens resten av det lange håret hang nedover ryggen. En naturlig, vakker og lite påkostet sveis. Det enkle er ofte det beste.

Bølger og fall
Amy Adams hår var tydelig inspirert av Angelina Jolies hår i fjor sommer. Store bølger og sideskill er stikkordet for denne lekre sveisen, med løst hår.

Krøller
Johnny Depps vakre kone, Vanessa Paradis og Katherine Heigl elsker krøller. Og som alltid lar Vanessa håret henge løst og ledig. For en som er så heldig å ha naturlige krøller, krever denne sveisen lite eller ingenting.

Oppsatt hår
Heidi Klum stilte i Oscar-utdelingen flotteste kjole, men også i Oscars fineste oppsatte hår. Denne sveisen tar enormt med tid, men resultatet blir også deretter. Lekkert, elegant og helt riktig nå. Se bare på bildet under. Alt er samlet i en stor ball bak.

Side2 beklager tekniske problemer med teksten i bildekarusellene

Les mer om mote her

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere