*Nettavisen* Nyheter.

Se Otto øve - på byggeplassen

Foto: SIDE2 TV

Etter utallige oppfordringer fra Tommy Steine tok handyman og danseløve Otto turen til byggeplassen – for å danse med kollegene! Se dansen på SIDE2 TV.

15.02.06 06:48

(SIDE2): Tommy Steine, programleder i «Skal vi danse», har under flere anledninger fortalt danseparet Otto Robsahm og Michelle Lindøe at den beste måten å sanke stemmer på er å føre dansen dit Otto hører hjemme – nemlig på en byggeplass!

Otto har nå tatt ham på ordet - uten at Tommy visste noe som helst om dansestuntet.

Et stort antall håndverkere i fullt arbeidsutstyr møtte opp blant gravemaskinene og sementpumpene ved Ullevaal Sykehus for å se Otto svinge seg med dansepartneren Michelle.

- Litt flaut
- Her er det helt supert å danse. Masse bråk i bakgrunnen - det er her jeg hører hjemme! jubler Otto til side2.

Arbeidskollegene fikk også prøve seg som danseløver sammen med Otto og danselæreren Michelle, som har sanket inn hele ni NM-gull, er Nordisk mester og var en sterk finalist i VM.

Otto er ikke kommet like langt - selv om han ifølge Michelle har forbedret seg betrakelig gjennom programmet. Han syntes ikke det var så alt for ille å danse foran tøffe anleggsarbeidere:

- Det var litt flaut i starten, men det ble bedre da gutta ble med på dansen. Da så de hvor vanskelig det faktisk er, sier Otto.

Se «Skal vi danse – trinn for trinn» på TV 2 torsdag klokken 20.00, og direktesendingen søndag klokken 19.30.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.