RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
FÅTT MAGE: Nicole Kidman viste stolt frem sine voksende mage på filmpremiere. Trykk på forstørrelsesglasset til høyre for å se hele blidet.
FÅTT MAGE: Nicole Kidman viste stolt frem sine voksende mage på filmpremiere. Trykk på forstørrelsesglasset til høyre for å se hele blidet. Foto: Scanpix

Se på Kidmans lille kul!

Endelig begynner magen å komme på Nicole Kidman, og hun viste den stolt frem på filmpremiere mandag.

(SIDE2): I en gjennomsiktig sort og grå blondekjole kom en Nicole Kidman på premieren av «Det Gyldne Kompass» i Japan i går mandag. Og jammen kunne man ikke se en liten voksende kul på magen, som Nicole passet godt på å holde rundt.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden!

Barnevennlig
Skuespilleren er fem måneder på vei, og venter barn med ektemannen Keith Urban. Nicole er bare en av mange berømtheter som venter barn i år, i dag kom nyheten om at Elvis Presleys datter, Lisa Marie, angivelig er gravid.

Les mer:- Jeg er gravid

Nicole fortalte på pressekonferansen at hun bevisst valgte hovedrollen i eventyrfilmen fordi den er barnevennlig.

- Bella og Connor er 13 og 15, så de har sett filmen og elsker den. Men babyen i magen får ikke se filmen på lenge ennå, sier hun til den britiske avisen The Daily Mail.

- Men jeg tror når en har fått barn så vil en balansere jobben en gjør, fordi barna må gi opp så mye på grunn av jobben. Så derfor vil jeg lage filmer som mine barn kan ta med seg sine venner på, se premiere og være med på feiringen, sier hun.

Oscar
Nicole Kidman skal dele ut pris på Oscar-utdelingen den kommende helgen, sammen med stjernekollegaene Helen Mirren, George Clooney og Katherine Heigl.

Nicole har vært i Australia en måned uten sin Keith som for tiden er på turné, men til helgen møtes de altså igjen når hun drar tilbake til USA.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere