RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se Paris' personlige bilder

Sist oppdatert:
Alle gjør det, og det betyr selvfølgelig også at Paris Hilton gjør det. Sjekk ut Paris Hiltons MySpace-blogg.

(YEYE): Hvem som helst kan nå lese Paris Hiltons egen blogg på MySpace. Her kan du lese hva hun skriver.

«Just checking in to say what’s up»
Dagens humør: elsket
«Hei alle sammen!

Ville bare stikke innom og si hei! Jeg har vært på turné med kjæresten min i nesten en måned nå. Vi har vært overalt, fra Sør-Afrika til overalt i Europa. Det har vært så morsomt! Jeg har aldri følt med så glad og forelsket, han er bare så fantastisk og livet har aldri vært bedre! :) Det er så gøy å se dem på scenen hver kveld, nå kan jeg alle sangene utenat. Jeg elsker Good Charlotte, de ruler!! Alle guttene i bandet er så kule og søte og det har vært en utrolig og minneverdig opplevelse.

På fritiden min har jeg sjekket ut alle videoene deres på castingsiden til mitt nye MTVshow, www.ParisBFF.com og det er MANGE fantastiske og interessant deltakere. Jeg kan ikke vente med å begynne å filme dette showet!! Det kommer til å bli så bra!! Så hvis du ikke har logget inn ennå, gå inn på siden og last opp en video, for jeg ser på hver eneste en. Også var jeg i Montreal for et par dager siden for å lansere min nye skokolleksjon, og det var en stor suksess, skoene er bestselgere der. Jeg vil takke alle dere for å være der, det var flott å møte dere alle sammen! Jeg elsker Canada! Kanadiere er best, så kule og ekte!

Paris og Benji.
Paris og Benji.

Takk for alle brevene deres og deres snille ord, de betyr alt for meg. Jeg møtte også en av sjefene for en av fansidene mine, www.ParisHiltonSite.net , han var så søt og snill og har en kjempekul side, sjekk den ut. Vel, jeg må gå, for typen min skal akkurat gå på scenen og jeg vil gå ut der og se på han. I tillegg skal jeg legge ut noen bilder jeg har tatt gjennom reisen min denne måneden, og jeg skal blogge oftere så dere vet hva jeg driver med.

Elsker dere alle og takk for all kjærligheten og støtten deres!

Love always, Paris :) xoxo»

Les også
Hva kler kjendisene best?
Stripp en kjendis
Bør Miley Cyrus være YouTube-stjerne?
Sjekk den kroppen!

TV-show og kjærlighet
Selv Paris Hilton trenger en bestevenn, selv om hun fester med alt som kan krype og gå i Hollywood. Nå kan alle som vil sende inn en søknadsvideo om å få være med på hennes nye show på MTV, «Paris Hilton's My New BFF» (tittel under utvikling). I showet følger vi Paris på jakt etter en bestevenn, hvilket burde bli spennende. Men Paris er ikke helt alene - hun har nemlig funnet seg en kjæreste; Benji Madden fra Good Charlotte. Og vi ønsker henne alt godt, og skal vi dømme etter hva hun sier i bloggen sin, har hun det ganske bra allerede.

(Se bloggen hennes selv her)

Hva synes du om Paris Hiltons blogg? TV-show? Kjæreste? Kommenter under saken!

Siste fra Yeye: Gå til forsiden her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere