RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se PlayTV i bilder

Sist oppdatert:
PlayTV til Playstation 3 kan bety en ny TV-hverdag for deg. Se bildene her.

(Spillmagasinet): I slutten av februar skrev Spillmagasinet om Sonys kommende digitaltjeneste PlayTV. Ved hjelp av en ekstra boks gir tjenesten deg gratis digital-TV via spillkonsollen Playstation 3.

Les også:
- Gjør hva du vil med PlayTV
- Se Sonys digital-TV i aksjon
- Sony klar med sin «iTunes»

Skjønt, gratis og gratis. Du betaler ikke et månedsabonnement for PVR-enheten (Personal Video Recorder), men den koster noe i innkjøp og i tillegg kommer avgiften du betaler til kabelselskapet.

At PlayTV likevel blir en yndet «dings» for eiere av Playstation 3 føler vi oss trygge på. Du kan gjøre opptak av enhver TV-sending og lagre det på PS3 eller flytte det til en minnebrikke og se det på PC-en. Du kan også koble deg til hjemmenettverket med Playstation Portable fra hvor som helst i verden via et trådløst nettverk, og overføre TV-sendingene fra stua di til flyplassen i Tokyo. For eksempel.Se video av PlayTV på TV 2 Sumo:
(Artikkelen fortsetter under videovinduet)

188388

Slik blir brukergrensesnittet

Sony har nettopp publisert en rekke bilder for hvordan brukergrensesnittet i PlayTV blir seende ut. Se alle bildene i karusellen under.

Foruten menyoversikten, legg merke til bildene som viser programoversikten i løpet av en dag og oversikten over lagrede videofiler. Det går også frem hvordan opptak av et TV-program kan behandles.

Kan komme til sommeren

PlayTV skulle opprinnelig slippes i begynnelsen av 2008, men Nordisk Film Interactive jobber nå mot en lansering nærmere sommeren. Ingen dato er imidlertid spikret.

Sjef i Nordisk Film, Espen Tollefsen, forteller til Spillmagasinet at ingen innholdsleverandører så langt er klare i Norge, men forklarer at programutvalget vil være tuftet på kanalpakken husstanden allerede abonnerer på.

Les flere spillsaker på våre spillsider.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere