*Nettavisen* Nyheter.

Se, så flott hun er

Foto: (Getty)

Kelly Osbourne blir bare mer og mer trendy.

15.09.10 14:48

(SIDE2): Kelly Osbourne har virkelig klatret oppover trendstigen, og menger seg nå med A-kjendisene på første rad under New York Fashion Week.

Sexy antrekk
Under visningen til Tracy Reese tidligere denne uken, satt Osbourne på første rad side om side med blant andre Denise Richards. I en sort blondekjole, og lilla sko så Osbourne ut til å trives med å dele søkelyset med Richards, som er kjent for å være en av de mest sexy kvinnene i Hollywood.

Se flere bilder av Osbourne nederst i saken!

Også under visningen til Betsey Johnson, samme dag, satt Osbourne side om side med et sexsymbol. Det var da Carmen Electra, frøken Osbourne hadde fått gleden av å sitte ved siden av, og hun stilte i en blomstrete kjole, men hadde valgt samme farge på skoene som tidligere på dagen. Håret hadde hun satt opp, og Osbourne så svært så sofistikert ut.

Under moteuken i februar i år gikk Osbourne på catwalken til Betsey Johnson, noe hun fikk stor oppmerksomhet for. Det var rundt denne tiden pressen for alvor begynte å legge merke til hvor mye hun hadde gått ned i vekt, og siden har hun holdt seg både sunn og slank. Hun skal visstnok fått en av kjolene som var blirkt på catwalken ette moteshowet til Betsey Johnson, og denne skal ha passet Osbourne perfekt.

Les mer fra moteuken i New York
– Vi er en overraskende kombinasjon
Nå kommer Beckham-veska
Simpsons hevn
Norges ukronede motedronning

(artikkelen fortsetter under bildet)

Klikk på bildet for å forstørre.

Blir hun en fashonista?
Datteren til Black Sabbath-legenden Ozzy Osbourne, har fremstått som mer og mer selvsikker etter han hun gikk ned i vekt. Dette gjenspeiles også i stilen hennes, som er blitt både mer sexy og sofistikert den siste tiden. Hun er en selvskreven gjest under New York Fashion Week, og i motsetning til tidligere, sklir 25-åringen rett inn i miljøet.

Under moteuken i februar i år var hun kanskje en av de mest sette kjendisene, hvor hun foruten å gå to ganger på catwalken, fikk med seg mange av de populære visningene.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Klikk på bildet for å forstørre.

Ingen trendsetter
Man kan allikevel ikke si at Osbourne på noen måte er noen trendsetter - enda. Men utvikler hun stilen sin i samme tempo som hun har gjort til nå, er det mye som tyder på hun får en enda høyere stjerne på trendhimmelen. Men det får fremtiden vise.

SE FLERE BILDER AV OSBOURNE HER:

3718 (Alle foto: Getty Images)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.