Se, så forelsket!

TOK MED KJÆRSTEN: Jennifer delte ut pris på Oscar-utdelingen og tok med seg kjæresten John Mayer på festen.

TOK MED KJÆRSTEN: Jennifer delte ut pris på Oscar-utdelingen og tok med seg kjæresten John Mayer på festen. Foto: (Scanpix)

Jennifer Aniston tok med seg kjæresten på filmfest.

23.02.09 12:20

(SIDE2): Alle som er noe i Hollywood fikk med seg den store Oscar-festen i natt. Flere kjærestepar fant veien til den røde løper, men de som absolutt så aller mest forelsket ut var Jennifer Aniston (40) og John Mayer (31). De to danket lett ut Angelina Jolie (33) og Brad Pitt (45) som jo alltid ser strålende fornøyde ut på den røde løper.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Klemte til
Det har gått litt opp og ned for filmstjernen og han som ofte har blitt kalt Hollywoods førsteelsker.

Les også:Hollywoods rundbrenner nr. 1

Jennifer og John har datet i snart ett år, men slo opp etter bare fire måneder. Men de to fant hverandre snart igjen. Etter rykter om ekteskap, graviditet og utroskap ser det nå ut til at de to har landet litt og funnet hverandre muligens for godt.

Uansett, de to klarte knapt å holde fingrene unna hverandre i Kodak Theater. Avbildet foran den store gullstatuetten i det ærverdige teateret på Hollywood Boulevard klemte de hverandre hardt og hadde ingen problemer med å bli avbildet sammen.

Se bilder av kjolene her:Mest sexy på Oscar

Vakker
Jennifer fylte 40 for kort tid siden og hun ser bedre ut enn noensinne. I en stroppeløs hvit og sølvfarget fotsid gallakjole med glitrende stener over det hele var filmstjernen absolutt et syn. Kjolen er signert Valentino Haute Couture.

Jennifer delte også ut pris for beste animerte film under på den store kvelden sammen med komiker Jack Black.

Les mer om alle vinnerne her: Winslet og Ledger vant Oscar

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.