Gå til sidens hovedinnhold

Se så kjærlig han er!

Haakon klemte rundt Mette-Marit da delte paraply.

(GJESDAL/SIDE2): Mens regnet høljet ned under besøket i fornøyelsesparken Kongeparken i Gjesdal onsdag formiddag, fant kronprinsessen ut at hun ville dele paraply med sin kjære.

De har i år vært gift i åtte år og vært sammen i rundt ti år - men de er ikke redd for å vise ømhet overfor hverandre offentlig.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Kjærtegn i regnet
Kronprinsesse Mette-Marit (36) hadde fått sin egen gjennomsiktige paraply, men da regnet øste ned mens paret skulle overvære litt underholdning i parken, ville hun ikke slå opp sin egen paraply og snek seg heller innunder Haakons. Han la armen godt rundt sin kone, og hun tok godt tak i armen hans.

Klem og kos er ikke så uvanlig for de to – men det var likevel et søtt øyeblikk i regnskuren.

Igjen var det naturlig nok støvelskift for kronprinsessen, hun ankom i høye hæler, men skiftet raskt til mer behagelig fottøy som holdt regnet ute.

Les også:Hva har hun på beina her?

Ventet lenge
Det var en skokk med både unge og voksne som hadde møtt fram tidlig onsdag morgen for å få et glimt av det kongelige besøket i Kongeparken.

Noen småjenter hadde krone på hodet, men de aller fleste hadde latt prinsessekjolene ligge hjemme og var heller godt kledd i skikkelig regntøy. Tre år gamle Linnea hadde blitt med barnehagen Kodlia, og mamma Helena Olausson ble som mange andre barnehageforeldre med for å se på kronprinsparet.

- Vi har ventet en liten stund, men det er veldig kjekt å se dem, sier Helena til Side2. Datteren hadde håpet på å få se et slott også, men hun var fornøyd med å ha sett Mette-Marit. Prinsessekjolen lå imidlertid hjemme til fordel for regnsikkert antrekk – men det var rosa og skikkelig jentene i det minste.

Været er åpenbart et stort tema på denne turen, og det er liten tvil om at værgudene har vært på den fuktige siden under kronprinsparets fylkestur i Rogaland – innledningsvis startet turen med både kuling og storm på Utsira på den værharde vestlandskysten.

Les også og se bilder: Mette-Marit tatt av vinden

Side2 følger fylkesturen – så følg med for daglige oppdateringer og bilder!

2329

Reklame

Black Week: Her får du oversikt over alle salgene