RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se, så klassisk

EN FLOTT Helena Bonham Carter på Oscar-lunsj, dog litt dresset ned enn i forhold til det vi er vant til å se henne i.
EN FLOTT Helena Bonham Carter på Oscar-lunsj, dog litt dresset ned enn i forhold til det vi er vant til å se henne i. Foto: Chris Pizzello (Ap)
Sist oppdatert:
- Jeg lover å ha like sko på meg på Oscar-utdelingen.

(SIDE2:) En av filmbransjens mest originale når det gjelder klær, er Helena Bonham Carter. Bonham Carter går i det hun synes er fint og morsomt selv, og kombinerer gjerne en rekke farger og stiler.

Korsett
Korsettet er hennes spesialitet.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Under Golden Globe-utdelingen, der hun var nominert til beste skuespillerinne for innsatsen i «Kongens tale», kledte Bonham Carter seg i en flerfarget kjole med en rød og grønn sko.

Men det var var mer «Mad Men» enn «Mad Hatter» over Helena da hun ankom den store Oscar-lunsjen som de nominerte inviteres til hvert år en stund før selve utdelingen.

I en sort 50-talls inspirert kjole, høyt oppsatt hår, sorte sko og hvite perler, var det lite som minnet om den sprelske damen vi ellers ser på den røde løperen. 44-åringen sier hun ikke har plukket Oscar-antrekket ennå.

- Sikkert en katastrofe
- Men det blir sikkert en katastrofe, ler skuespilleren som er gift med regissør Tim Burton.

Helena Bonham Carter sier at hun kler seg som hun gjør med vilje.

- Perfeksjonisme er overvurdert, Mote handler om å ha det moro. Dessuten så blir folk mer avslappet når du ikke er perfekt, sier hun.

Bonham Carter kan godt hente hjem en Oscar-statuett for sin tolkning av den senere Dronningmoren, da prinsesse Elizabeth, i «Kongens tale».

Helena Bonham Carter har sin helt egne stil.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere