RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se, så lik hun er mamma

KLISS LIK: Fem år gamle Grace er helt lik sin supermodellmamma, Christy. Her koser de seg ute i New York med shopping og is.
KLISS LIK: Fem år gamle Grace er helt lik sin supermodellmamma, Christy. Her koser de seg ute i New York med shopping og is. (Splash/All Over Press)
Blir hun også supermodell?

(SIDE2): Christy Turlington (40) tok med sin datter Grace (5) på shopping i New York og på veien ble det selvsagt tid til en iskremstopp.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Vakker
Supermodellgenene fra Christy har åpenbart gått i arv - lille Grace har arvet sitt mors utseende, og har alle oddsene på sin side til å bli en vakker kvinne når hun vokser opp. Brunt hår, mørke øyne og det samme ansiktsformen - jepp, hun er klisslik.

Christy er gift med produsent, regissør og skuespiller Edward Burns (41) og paret har også en tre år gammel sønn sammen, Finn.

Supermodellen har datet flere skuespillere (blant annet Christian Slater), men da hun møtte Edward i 2000, sa det ganske enkelt pang. Følelser for Burns-familien går tydeligvis i arv, Christys søster Kelly er gift med Edwards bror Brian...

Ekte supermodell
Christy var en av de ekte supermodellene sammen med Elle Macpherson, Naomi Campbell og Claudia Schiffer på 90-tallet.

40-åringen jobber fra tid til annen som modell fortsatt, men har også egne prosjekter som en hudpleieserie, hun har designet yogaklær og skrevet bok om yoga.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere