*Nettavisen* Nyheter.

Se, så lik hun er

Foto: Splash News (Splash News)

Rollen som Jackie Kennedy tar Katie Holmes til nye høyder. Se bildene

22.07.10 11:09

(SIDE2:) Sammen med Greg Kinnear blåser Katie Holmes for tiden liv i historien om John og Jackie Kennedy. Kinnear er Jack, mens Holmes er Jackie O. i TV-serien som bare har fått tittelen «The Kennedys».

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Serien skal etter planen sendes på amerikansk TV til neste år.

Like av utseende
Og det skal ikke så mye makeup og hår til før 31 år gamle Katie Holmes er ganske lik kvinnen som ble et ikon for andre damer verden over på 1960-tallet. Holmes er i farger og stil ganske lik den tidligere førstedamen i Det Hvite Hus.

Også Jackie Kennedys klesstil passer Katie Holmes svært bra.

Vanskelige svangerskap
Serien tar imidlertid for seg både John og Jackie, blant annet skal den fokusere på hvor delaktig Jackie var i ektemannens presidentkampanje tross for at hun var gravid og måtte holde seg hjemme. Dét var for øvrig noe legen beordret etter at Jackie Kennedy opplevde at datteren hun fikk mellom barna Caroline og John var dødfødt.

Moteeksperter spår at TV-serien vil skape en ny trend for Jackie-stilen.

- Jeg har lært utrolig mye i forberedelsene til å spille denne rollen, sa Katie Holmes nylig i et intervju med TV-programmet Extra.

Svipptur til NY
Samtidig mens hun spiller inn TV-serien i Toronto i Canada, har Katie Holmes tatt en svipptur til New York der hun var til stede på premieren av sin nyeste film «The Extra Man».

Der imponerte hun med en avslappet stil i stripete strikkekjole.

SE MER: - Hun er så vakker

SE BILDENE FRA INNSPILLINGEN

3528

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.