*Nettavisen* Nyheter.

Se, så like de er!

PRIKK LIKE: Marie Cavallier og prinsesse Mary av Danmark er kliss like - denne måneden blir de to svigerinner. Foto: (Scanpix)

Prinsesse Mary og den kommende prinsesse Marie er skremmende like.

05.05.08 14:30

(SIDE2): Det er kanskje ikke så rart at prins Joachim (38) har falt for vakre Marie Cavallier (32) - hun er kliss lik storebrorens svært populære kone.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!
Er du på utkikk etter en kjæreste? Prøv Side2 Single du også!

Like farger
Den kommende konen til den danske prinsen er svært lik den australske skjønnheten i både farger, smil og hårfrisyre. Marie har mørkt langt hår, brune øyne og et bredt smil - ganske så lik Mary med andre ord. Side2 testet ut bildecollagen vi laget av begge kvinnene og en av de spurte trodde faktisk det var samme dama.

Kronprinsesse Mary (36) har uten tvil vunnet danskenes hjerter, og nå håper kanskje prins Joachim at hans andre ekteskap og look alike-brud skal vinne over hans lite glade familie.

Les også: Dropper prins Jokkes bryllup

Kronprinsessen er kjent for sitt engasjement for barn, unge og vanskeligstilte som hun arbeider med gjennom sin veldedige organisasjon i Danmark, men hun er nesten mer kjent for sin fantastiske motesans. Nå kan allikevel moteprinsessen få konkurranse fra den kommende prinsesse Marie.

Bryllup
Til danske BT har prinsen fortalt at han er livredd for en ny skilsmisse etter bruddet med grevinne Alexandra, men at han etter et opphold i forholdet til Marie er klar for å smis i Hymens lenker. Det har vært en lang prosess for prinsen og han forteller åpenhjertig til avisen at paret har vært igjennom kriser før ekteskapet skal inngås.

I slutten av mai skal bryllupet stå ved Møgeltønder med påfølgende fest på prins Joachims slott Schanckenborg hvor paret blir boende etter bryllupet. Da er det klart for storfest med flere av de unge kongelige i Europa - fra Norge er prinsesse Märtha Louise og Ari Behn er bekreftet.

Prins Joachim og hans kommende kone får også titlene greve og grevinne av Monpezat, skriver det danske kongehuset på sine nettsider.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.