Se, så slank hun er blitt!

Foto: (Allover)

Jennifer Hudson har endret både form, og stil. Se før og etter bildene her.

(SIDE2): Den tidligere så formfulle Jennifer Hudson (28) viste sin nye, og betydelig slankere kropp da hun tidligere denne uken ankom Times Square for å gjeste det amerikanske TV-programmet «Good Morning America».

Se flere bilder av Jennifer Hudson før og nå nederst i saken!

I form etter fødselen
Hudson ble kjent gjennom sin deltagelse i «American Idol», og har i ettertid gjort suksess som både artist og skuespiller. Hun vant blant annet Oscar for sin rolle i filmen «Dreamgirls», og hun høstet gode kritikker for sin rolle i «Secret Life of Bees» og den første «Sex & the City» filmen.

Som om ikke det var nok, fødte Hudson sønnen David i august 2009, men den nybakte mammaen har ikke ligget på latsiden av den grunn.

Talskvinne
Slankere, og med ny stil, gjør den vakre skuespilleren nå som Sarah Ferguson og Jenny McCartney. Hudson har nemlig blitt talsperson for den amerikansk-grunnlagte vektreduksjonsorganisasjonen WeightWatchers - og det med god grunn.

Hudson påstår nemlig at WeightWatchers poengplan, samt regelmessig trening, har gjort at hun i dag har fått en slankere figur.

- Det er en livsstilsforandring, ikke en diett. Jeg var egentlig ikke på diett. Jeg står faktisk opp og jobber hardt hver dag. Jeg sørger for å spise riktig og sørger for at jeg forholder meg fokusert. Det handler om å stå opp og jobbe hardt hver dag, skal Hudson ha sagt ifølge Hello Magazine.

Rocka utgave
Men i tillegg til å få en slankere figur, har Hudson også endret stil. På «Good Monring America» stilte hun i trange jeans, t-skjorte, formsydd dressjakke og rocka ankelboots med åpen tå - en stil vi sjelden har sett Hudson i tidligere.

Hun så fantastisk ut da hun vinket villig til paparazziene, og det er liten tvil om at Hudson selv liker den slankere utgaven av seg selv.

SE HUDSON FØR OG NÅ HER:

3114

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.