RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se, så voksen hun er blitt

Foto: TSVANGIRAYI MUKWAZHI (AP)
Lourdes Ciccone Leon er ingen småjente lenger.

(SIDE2:) Lourdes Maria Ciccone Leon er blitt 12 år gammel og vokser snart sin mor over hodet.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Lourdes, som blir 13 år i oktober, er med sin mor til Malawi. Madonna er i landet for å forberede adopsjonen av fire år gamle Mercy James.

Stilikon
Lourdes er Madonnas datter med Carlos Leon, som en gang var hennes personlige trener. Lourdes har hele tiden delt sin tid mellom New York og London, der hun bodde sammen med moren og hennes ektemann Guy Ritchie i flere år.

Allerede som åtteåring ble Lourdes et aldri så lite stilikon med sin unike, litt røffe stil. Moren har sagt at datteren er opptatt av mote og gjerne gir henne råd om hva hun bør gå i.

Det er sjelden Lourdes er i rampelyset selv om Madonna aldri har skjult barna om de er med henne der hun er. Men søndag opptrådte hun hånd i hånd med mamma i Malawi.

Kommenterte ikke
Ifølge britiske aviser forrige uke skal Madonna være i Malawi i en ukes tid før hun skal fly tilbake til New York sammen med sin nye datter, Mercy. Dette blir andre barn Madonna adopterer fra landet etter at hun og Guy Ritchie adopterte sønnen David Banda for to år siden.

Han er nå tre år gammel.

En usminket Madonna og datteren lot seg fotografere da de ankom Malawi. Madonna har vært kraftig involvert i Malawi i flere år. Gjennom sin veldedige organisasjon Raising Malawi gir hun enger til drift av flere barnehjem. Hun lot seg fotografere i sammenheng med en skole som hun vil være med og bygge i landet.

Madonna smilte og lo sammen med datteren for fotografene, men hun ville ikke kommentere adopsjonsplanene. Det er likevel antatt at Madonna vil møte i rettssalen i hovedstaden Lilongwe mandag for å signere adopsjonspapirene for lille Mercy James.

Popdronningen fikk mye kritikk da hun adopterte David Banda. Flere eksperter mente at hun brukte sin velstand og rikdom for å omgå Malawis forbud mot å adoptere barn ut av landet.

- Måtte vente som andre
Side2 var til stede da Madonna lanserte sin dokumentar om Malawi under filmfestivalen i Cannes i fjor. Da benektet hun at hun hadde fått noen fordeler i adopsjonsprosessen, men forklarte at hun og hennes daværende ektemann Guy Ritchie forhåpentlig hadde gått opp en vei for andre som ønsket å adoptere,

Det tok Madonna og Ritchie to år før adopsjonsprosessen var helt ferdig.

LES MER:- Som å gå gjennom en fødsel

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere