RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se sexy hamburgervideo

Sist oppdatert:
Reklamefilmen for Western Bacon Thickburger kunne vist en cowboy og et leirbål. Men hvem vil se på noe sånt? Alternativet er en sexy kvinne og en mekanisk okse. Se den her

Firmaet Hardee's har laget en reklame for en av sine hamburgere. Filmen viser en vakker kvinne som rir en mekanisk okse på en utfordrende måte samtidig som hun spiser en hamburger.

Se filmen
Filmens slagord er «Eat Right. Execise More». Dette har fått det til å koke over for en rekke amerikanske tv-tittere. De mener at reklamen spiller for mye på sex.

Dette har resultert i det har dukket opp et eget nettsted med informasjon om både filmen og kvinnen som har hovedrollen. Her kan man selvsagt også se filmen. Ved å følge linken under kan du ta en titt og sjekke om du får lyst på en hamburger etter å ha sett filmen.

Reklamefilmen kan du se her

Déjà vu
Mange husker kanskje Kylie Minogue i bare undertøyet på en mekanisk okse, akkompagnert av hardtslående Hives-rock? Den gang var det undertøysprodusenten Agent Provocateur som provoserte for å selge undertøy.

Den filmen fikk mye oppmerksomhet, og har kanskje vært inspirasjonskilden til Hardee's. Dersom du ikke husker Kylie-videoen ser du den ved å følge lenken under.

Se Kylie-videoen her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere