RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se Side2 på byggeplassen

Hugo Boss åpner ny butikk i Akersgata i Oslo. Vi fikk en eksklusiv visning på byggeplassen.

(SIDE2): Hugo Boss er neste designerbutikk som åpner en eksklusiv forretning i etter hvert kanskje Oslos største motemekka, Akersgata.

- Fashion of Skandinavia
Først ut var Louis Vuitton, deretter åpnet nylig Moods of Norway sin første butikk i Oslo, og nå er det klart for Hugo Boss i Akersgata. Klesmerket har allerede åpnet flagship stores i Stockholm, men har ennå ikke funnet riktig forretningslokale i København.

- Det er jo litt morsomt at Oslo åpner Hugo Boss-butikk før København, fordi København er jo fashion-byen i Skandinavia, ler Karina Heide på riktig søtt dansk.

Pressekontakten er likevel ikke i tvil om at det er midt i blinken å åpne butikk i Oslo nettopp nå.

- Det er greit at ting går litt langsomt, og derfor er det helt fint at vi åpner i Oslo først, mener hun.

Åpner 17. april
Hugo Boss er velkjent for moteentusiaster, og spesielt blant menn. I dag selges Hugo Boss hos blant annet Follestad og Ferner Jacobsen. Men nå åpner Hugo Boss endelig sin nye konseptbutikk, og startskuddet går 17. april 2008. Det er først og fremst linjene Boss selection, Boss black menswear, Boss black womenswear, Boss orange menswear, Boss orange womenswear og Boss grenn som skal selges i den nye butikken, men presseansvarlig utelukker ikke at også kolleksjonen for barn kan komme inn i butikken ved en senere anledning.

Lukseriøs byggeplass
Mote-Norges fremste motejournalister var samlet under den eksklusive visningen på byggeplassen i Akersgata 16. Byggeplassen var omgjort til den fineste restaurant, med et langbord i deilige farger som minner oss på at nå er våren endelig her.

Hugo Boss hadde virkelig slått på stortromma, og motejournalistene var enige om at en slik førvisning hadde vi aldri tidligere sett maken til i Presse-Norge. Det må kanskje en klesgigant til?

Gastronomisk Institutt serverte en treretters middag bestående av Hitra kamskjell med Beurre Noisette og Granateple til forrett, melkeposjert torskeloin med baconvinagrette og rødvinssky til hovedrett, og sjokolademousse med nøttebunn, bringebærterrine og bringebæris til dessert.

Les mer om mote her

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere