*Nettavisen* Nyheter.

Se sommerens skohit

Foto: (Tommy Hilfiger)

Dette er sommerens «må ha»-sko.

(SIDE2): Det skal godt gjøres å klare seg med bare ett par sko til sommerens store og variende trender. Vi har derfor plukket ut våre favorittkategorier, og viser deg ett par av hver. Les, se og bli inspirert!

Klikk på bildet for å forstørre.

Sko med korksåle
Korksålen passer perfekt til sommerens store trend; 70-tallet. Disse søte blomstrete skoene med korksåle er fra Bianco, og kan brukes til skjørt, shorts, trange jeans og ikke minst slengbukser. Sko med korksåle er også svært lette på foten.

Klikk på bildet for å forstørre.

Sandaler
Du vil ikke komme deg unna sandaler om sommeren, men vi ser stadig mindre av de romerske sandalene, som har vært så aktuelle de siste årene. Kanskje er vi litt lei de romerske sandalene, og vil satse mer på sandaler som skiller seg ut. Vi er mer opptatt av detaljer. Den nye trenden er også mer plagg og tilbehør i brunt skinn, så du er helt moteriktig med et par brune skinnsandaler, og gjerne med litt hel. Disse sandalene er fra Bianco, og er en herlig miks av sort lakk og beige skinn. Se også bildet av sandaler med kilehær fra Ugg nederst på siden!

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: (Ecco)

Seilersko
For å oppnå den riktige sommerlooken, kan du definitivt satse på et par seilersko i sommer. Under ser du seilersko fra Bianco, som i tillegg til tidsriktig brunt skinn er gode på foten. Andre merker som ikke er spesielt kjent for å føre seilersko, tar nå inn den hippe skoen i sine kolleksjoner. Blant annet kan du i sommer få seilersko i knallfarger, som passer perfekt til neontrenden. Disse skoene er perfekte til chinos, og gjør seg til sommerbrune legger.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: (Nike)

Joggesko
Det er ikke til å unngå å se den fargesterke trenden som råder akkurat nå. Neglene skal være selvlysende, leppene knallrosa, og vi kler oss i lilla, turkis, oransje og rosa fra topp til tå. Nettopp denne fargesterke trenden har også verdens ledende sportsgiganter som Adidas, Nike og Helly Hansen plukket opp. Derfor kommer joggesko nå i knallfarger. Den populære fuksiarosa fargen kan du se på joggeskoparet fra Nike over teksten. Et slikt par med joggesko vil definitivt gjør løpeturen litt morsommere, men er også kjempekult til en liten jeansshorts eller er par boyfriendjeans.

Klikk på bildet for å forstørre.

Ballerina
De lave ballerinaskoene er fine for deg som liker lave sko, men med et feminint preg. Disse ballerinaskoene i sommerlig hvitt og blått er fra Tommy Hilfiger, og passer perfekt til late sommerdager. Ballerinaskoene er også sommerens mest anvendelige sko. De kan brukes til både kjoler, skjørt, shorts og bukser.

Klikk på bildet for å forstørre.

Kilehæl
Høye sko med kilehæl er perfekt til sommerens kjoler og slengbukser. Det er godt å komme litt opp i høyden, bena ser lenger ut, og i tillegg er sko med kilehæl mye mer behagelig enn tynne høye hæler. Disse skoene med kilehæl fra Tommy Hilfiger er kjempesøte, og sitter som en drøm på foten. Sandalene med kilehæl på bildet under er fra Ugg Australia.

Klikk på bildet for å forstørre.

Annonsebilag