RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se, Tom Clancy kan fly!

Sist oppdatert:
Spillmagasinet har vært i Paris og flydd fremtidens jagerfly. Se eksklusiv video her.

PARIS (Spillmagasinet): Spillhuset Ubisoft arrangerte i slutten av mai pressearrangementet Ubidays 2008. Her fikk nærmere 2000 journalister se og prøve en rekke av storspillene som kommer i løpet av året.

Blant spillene som ble vist frem var den nye tittelen basert på forfatteren Tom Clancys populære etterretnings-fiksjon, jagerflyspillet «HAWX».

Det finnes ikke mange flysimulatorer igjen, men «HAWX» får sterk konkurranse av kjente og sterke serier som «Ace Combat». Tom Clancys flyspill har imidlertid et par ess opp i ermet selv.

Som du kan se av videoen under tilbyr spillet i enspillerkampanjen minst to funksjoner som skiller der fra og muligens forbedrer det i konkurransen med «Ace Combat».

Ved å klikke på en knapp dukker det opp veiledende markører som foreslår en egnet rute for å treffe vanskelige mål eller å slippe unna en vrien dog fight. En annen funksjon stiller kamera langt unna flyet ditt slik at du har bedre oversikt over luftrommet og fiendene i det.

Se videoen under for en eksklusiv gjennomgang av «HAWX»

«HAWX» slippes etter planen til pc, Playstation 3 og Xbox 360 i løpet av høsten 2008.

Les flere spillsaker på våre spillsider.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere