RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se traileren til Manhunt 2

Sist oppdatert:
«Manhunt 2», «Tomb Raider Anniversary», «Skate», «Gears of War», «Halo 3»... Listen er lang over gratis videoer på Spillmagasinet.

(Spillmagasinet): Vi har kanskje Norges største samling av spilltrailere og videoer, og alt sammen er helt gratis å se. Du trenger ikke engang å registrere deg.

Video:Se alle våre videoer her

Så langt denne uken har vi lastet opp de ferskeste videoene fra «Manhunt 2», «Tomb Raider Anniversary», «Skate» og «Resident Evil 4» til Nintendo Wii.

Traileren til «Manhunt 2» er av spesiell interesse. Den inneholder få bilder fra selve spillet, men legger opp til en dypere historie som grunnlag for all den meningsløse volden. Originalspillet var lite annet en spekulativ slakting av mennesker fra ende til annen, og burde neppe vært gitt ut.

Utvikleren Rockstar står som kjent bak den enormt populære «GTA»-serien, så la oss håpe de har endret retning en smule i oppfølgeren.

Videoen om «Resident Evil 4» til Nintendo Wii er også vel verdt en titt. Her får du et inntrykk av hvordan Wiis spesielle kontroller brukes i den fantastiske tittelen.

Les flere spillsaker på våre spillsider.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere