Gå til sidens hovedinnhold

Se «Tron»-traileren i HD

Kan «Tron Legacy» virkelig bli bra? Se traileren og døm selv.

Man kan si mange ting om filmen «Tron» fra 1982, og spillene som kom i kjølvannet av den nå klassiske innspillingen. Historien er jo en smule søkt, men ikke verre enn at Disney vekker den snart 30 år gamle filmen til live igjen - sammen med Jeff Bridges i rollen som Kevin Flynn.

Jepp. Gode, gamle Jeff er tilbake. Den kvinnelige hovedrollen er, av en eller annen merkelig grunn, overtatt av Olivia Wilde.

Forskjellen fra da til nå er naturligvis det gigantiske hoppet fremover når det gjelder dataanimasjon og 3D-teknologi. Det kan tenkes at Hollywood kastet seg på «Tron» før tiden var klar, men samtidig er nyinnspillinger en velkjent og utprøvd inntektsmodell i filmindustrien.

Filmen er regissert av Joseph Kosinski, og skrevet av Adam Horowitz og Richard Jefferies.

Dømt etter de få minuttene vi har sett av «Tron Legacy» kan det se ut til at dette er en film overmoden for et gjensyn på kinolerretet. Og det attpåtil i 3D og Imax der det er tilgjengelig. Vi innrømmer det, vi gleder oss.

Klikk herfor å se den utvidede traileren vist fram i Los Angeles nylig. Du kan også laste ned godbiten i oppløsning opp til 1920 x 800 piksler.

Nedenfor ser du den første traileren fra «Tron Legacy» fra Comic Con i juli 2009.

HTML EMBED

Kommentarer til denne saken