*Nettavisen* Nyheter.

Se «Uncharted: Eye of Indra» her

Foto: (Sony)

Dykk ned i bakgrunnshistorien til Nathan Drake i den første episoden av «Eye of Indra».

29.10.09 13:50

22. oktober publiserte Sony «Uncharted: Eye of Tigra», den første av fire episoder som tar for seg historien til helten i «Uncharted»-spillene, Nathan Drake, på nettbutikken Playstation Store. Spillene har fått enormt gode kritikker og Drake har bygget seg opp en solid fanskare takket være Naughty Dogs strålende oppbygging av både spill og figur.

«Uncharted: Eye of Tigra» er en animert tegneserie (Motion Comic) som tar for seg hendelsene som leder opp til det første spillet i serien, «Uncharted: Drake's Fortune». Opprinnelig var historien i «Eye of Tigra» tenkt som plottet i «Uncharted 2», men Sony ombestemte seg underveis i utviklingen av spillet.

I «Uncharted: Eye of Tigra» lover Sony gjensyn med flere av skuespillerne som står bak figurene i «Unhcarted», men bekrefter bare hovedpersonen selv, Nolan North i rollen som Nathan Drake.

Mens den første episoden er publisert gratis, skal de tre andre koste litt og slippes i løpet av november på Playstation Store. Den første episoden har nå funnet veien ut på nettet, og du kan se hele første del av «Eye of Tigra» nedenfor. Vær obs på at Sony har lagt inn reklamer for «Uncharted 2» underveis, så du ikke avslutter for tidlig. Hele videoen varer i til sammen syv og et halvt minutt.

Se «Uncharted: Eye of Tigra» her:

HTML EMBED

«Uncharted 2: Among Thieves» er det foreløpig siste eventyret med Nathan Drake. Spillet ble lansert eksklusivt til PS3 i midten av oktober. Vi i Spillmagasinet rullet fem knallsterke øyne på terningen for spillet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.