RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se USAs dyreste hjem

Foto: Splash News/ABC (Splash News/ABC)
Sist oppdatert:
970 millioner kroners-hjemmet er til salgs. Se bildene her!

(SIDE2): Candy Spelling er enken etter produsent Aaron Spelling, som døde i 2006. Blant hans mest kjente produksjoner var «Charlie's Angels», «Beverly Hills 90210», «Dynastiet» og «Starsky & Hutch». I tillegg produserte han den kjente TV 2-serien «Seventh Heaven» i ti sesonger. Han var også kjent for å ha den største eneboligen i California.

Huset er bygget i 1991 og har tre etasjer. Det skal være minst hundre rom i huset.

Luksushjemmet er til salgs, og Candy har åpnet dørene til huset som har en prislapp på 150 millioner dollar.

LES MER: Pris: En milliard

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

God nok plass
Boligen har fått navnet The Manor. Ifølge SplashNews er Spelling-hjemmet det dyreste i USA. Boligen er på 5248,8 kvadratmeter og er det største hjemmet i Los Angeles County.

Hjemmet inkluderer blant annet bowlingbane, vinkjeller, et eget rom til å teste og smake på vin, skjønnhetssalong og det er også laget en egen del for ansatte som inneholder kjøkken og syv soverom.

Videre kan Spelling-familien kose seg med kinosal, bibliotek, treningsstudio og et kjøkken som er større enn ved en gjennomsnittelig restaurant.

På utsiden av huset finnes blant annet tennisbane, fontener, et vannfall, svømmebasseng, spa, utendørs kjøkken og en garasje hvor det er plass til 16 biler.

Candy Spelling og Aaron er foreldre til den kjente Tori Spelling. Mor og datter er ikke på talefot, og det skal være årsaken til at Candy nå vil selge huset.

1824

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere