Se Vålerenga Ishockeys NHL-forsterkninger søndag på Jordal!

Start det nye hockeyåret med å sjekke ut Vålerengas nye NHL-forsterkninger mot M/S!

Onsdag ettermiddag ble Vålerengas forsterkninger for resten av sesongen presentert foran et samlet pressekorps på Jordal Amfi. Det er to canadiske forwards med erfaring fra NHL som idag slutter seg til resten av gutta i Vålerengagarderoben. Det er to solide forsterkninger som blir å se på isen i neste kamp mot M/S på Jordal Amfi søndag. Navnene på de nye canadiske spillerne er Serge Payer og Pierre Dagenais, begge med erfaring fra topp internasjonalt nivå, dvs NHL.

32 år gamle Pierre Dagenais er 193 cm høy og veier 100 kg, og har 142 NHL-kamper – de fleste for Montreal Canadiens. Dagenais er en målscorer, og har de siste årene tjenestegjort som forward i russiske Traktor Chelyabinsk (KHL).

Serge Payer, også 32 år, har 124 NHL-kamper, de fleste for Florida Panthers. Payer er center, og beskrives som en solid toveis spiller som tar for seg bra med sine 183 cm og 83 kg. De to siste sesongene har han vært en del av tyske Krefeld Pinguine (DEL).

På linkene nedenfor finner du utfyllende statistikk for de to gutta:
Klikk her for Pierre Dagenais
Klikk her for Serge Payer

Det er utelukkende ekstra bidrag fra aksjonærer som muliggjør signeringene, og det forventes at de to vil tilføre helhet og tyngde til laget. Som kjent er høstens signeringer Mark McCutcheon og Evan Barlow ute av VIF-troppen.

Vi ønsker Pierre og Serge velkommen til Jordal Amfi!

Du kan se Pierre Dagenais og Serge Payer i sin første kamp for Vålerenga mot Manglerud Star på Jordal Amfi søndag 9/1 kl 17:00.

Kjøp billett på forhånd!
Vi oppfordrer folk til å stikke innom en Narvesen eller 7-Eleven forhandler og kjøpe billett i god tid. På den måten unngår du billettkø på Jordal og kan istedet gå rett til inngangene.

NB! Prisen er eksakt den samme ved forhåndssalg som om du kjøper i lukene på Jordal!

Vi gleder oss og håper nettopp du tar turen til Jordal¿

Vålerenga – Manglerud Star
Søndag 9/1 klokken 17:00
Jordal Amfi, Oslo

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.