*Nettavisen* Nyheter.

Se vårens hårtrender

Foto: (Getty Images)

Vårens hårtrender er strammere enn noensinne.

02.04.11 13:39

(SIDE2): Lurer du på hvordan håret skal se ut i vår? Vi har tatt en titt på catwalken, og gir deg de heteste trendene her.

Siste nytt fra Side2? Sjekk forsiden nå!

Det er mange hårfrisyrer å velge mellom i vår og sommer, men den røde tråden er definitivt stramt og oppsatt hår med lav hårball. Varier gjerne med midtskill, sideskill og pannelugg. Det vi i hvert fall kan se er at de fleste av oss kan finne noe de liker og er fornøyd med. Mye ulike lengder og fasonger gjør at valgmulighetene blir mange på hårfronten.

Stramt og oppsatt
Denne hårfrisyren blir trolig vårens heteste. Kjente motehus som Chanel, Chloe, Dolce&Gabbana, Gucci og Prada viste oppsatt hår med lav hårball på catwalken for denne våren og sommeren. Stylistene varierte derimot mellom glattkjemmet stramt og tilfeldig oppsatt hår. Blant Side2s panel er Chanels hårstyling en klar favoritt.

Midtskill
Miu Miu har lagt sin elsk på en markert midtskill, og understreket trenden ved å tegne en sort strek i midtskillen. Stilikonene Olivia Palermo og Whitey Port(begge kjent fra MTV serien The City) har lenge vist at dette kan bli en sterk trend.

Sidelugg
Marc Jacobs skiller seg spesielt ut for denne sesongen. Som de andre motehusene har de kastet seg med trenden med oppsatt hårball, men de trekker strikken litt lenger. Den tunge sideluggen blir trolig ikke kopiert av norske moteløver. Derimot kan Chanels sideskill bli en hit i vår.

Halvlangt
Olivia Palermo har som de fleste av oss har fått med seg klippet seg til halvlangt hår. Dette ser vi mye av på catwalken også, gjerne med fall nederst.

Rufsete
Hos Balmain denne våren ser vi litt tilfeldig oppsatt hår, gjerne med en lav hårball. Denne typen kan nesten minne litt om en rett fra stranda-look.

Kort
Emma Watson er en av de vågale som har klippet seg helt kort. Har du kort hår gå gjerne for en glatt sideskill.

Bølger
Har du langt eller halvlangt hår er det veldig fint med litt bølger eller fall nederst i håret.

Hårbøyler og hatter
Er du av typen som liker å vekke litt oppsyn, gå for hatt eller hårbøyle. Hårbøylen trenger ikke nødvendigvis være helt enkel heller for fjær er jo veldig in i vår.

Se vårens hårtrender på catwalken:

4167

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.