Gå til sidens hovedinnhold

Se Whitney Ports vårmote

Whitney Port har for lengst funnet fram vårgarderoben. Se bildene her!

(SIDE2): Whitney Port ble kjent som Lauren Conrads kollega og venninne i TV-serien «The Hills», men fikk raskt sitt eget TV-show «The City». MTV har fulgt den unge og håpefulles karrieresprang til motemetropolen New York. Port er derfor en selvfølge å se på Mercedes-Benz Fashion Week, og hun viser at hun allerede har stålkontroll på vårtrendene. Se bare på bildene her.

Siste nytt fra Side2? Sjekk forsiden nå!

Se også bilder fra Gwen Stefanis visning her

Pastellfarger
Blant Whitneys «må ha» for våren og sommeren 2010 er den lange pudderfargede blazeren. Whitney dukket opp på første rad i den flotte blazeren, med hvite trange jeans, sølvfarget topp og matchende veske og høye sko i beige nyanser.

Men også mer behagelige plagg som den laidbacke haremsbuksa og en deilig topp er blant Whitneys favoritter for den nye sesongen. Alt er i sesongens heteste farger; pastell.

Krøller
Garderoben er ikke det eneste Whitney har byttet ut i starten av denne nye sesongen. Hun tar også et nytt skritt inn i stylingens verden, og har byttet ut det lange slette håret med et stort og krøllete hår. Makeupen er strammere, med vekt på sotete øyne.

Du kan like godt bli vant med Whitneys nye stil først som sist. Dette er vårmoten du garantert vil se mer av på gaten i månedene som kommer.

Se flere kjendiser på moteuka i New York her:

2858

Reklame

Opptil 65 prosent på verdens beste bokser