RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

SeaDrill forlenger svarfristen

Sist oppdatert:
John Fredriksens SeaDrill har ikke oppnådd tilstrekkelig med forhåndsaksepter. Selskapet forlenger fristen i troen på at de vil oppnå målet innen et døgn. Les utviklingen her
SeaDrill melder i dag at ikke har fått forhåndsaksept på 1/3 A-aksjene eller hele total kapitalen i Smedvig. De forlenger likevel fristen for å gi en slik forhåndaksept med ett døgn.

SeaDrill melder om god utvikling og forlenger fristen for at de tror at de i løpet av dagen kan oppnå en slik akseptnivå på 1/3 del av stemmene eller den totale kapitalen. Fristen er forlenget til klokken 9 fredag 6. januar.

Tilbudet er ellers uforandret og SeaDrill indikerer fortsatt at de vil komme med et tilbud til alle aksjonærene hvis de mottar forhåndsaksepter på 1/3 av stemmene eller den totale kapitalen i Smedvig.

Aftenposten skriver i dag at Folketrygdfondet har gitt signaler til SeaDrill at de er villig til å selge sin post, gitt at det ikke kommer et bedre tilbud fra andre. Folketrygdfondet er nest største aksjonær i selskapet med 7,3 prosent av A-aksjene og i underkant av 15 prosent av B-aksjene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere