RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sebastian Mila til Vålerenga

Sist oppdatert:
VALLHALL (vif.no): Den polske landslagspilleren Sebastian Mila (24) ble fredag kveld klar for Vålerenga. Mila kommer fra Austria Wien og har skrevet under på en ettårs-kontrakt. Se intervju med Mila på VIF TV.

- Vi er veldig glade for å kunne presentere et nytt tilskudd til A-lagstroppen. Vi har brukt lang tid, men føler vi har kartlagt spilleren godt. Sebastian Mila er ung, bare 24 år, og har fremtiden foran seg. Det har vært viktig for oss, sier sportsdirektør i Vålerenga Fotball Jan-Erik Aalbu til vif.no, som rett etter klokka 20.00 kunne avslutte forhandlingene i lokalene på Valle.

Seks mål for Polen
Sebastian Mila debuterte på det polske landslaget i 2003 og har scoret seks mål på 27 landskamper. Han var også med i Polens VM-tropp i 2006. Mila fikk sitt internasjonale gjennombrudd i Polske Groclin i 2003 da han blant annet sendte Manchester City ut av UEFA-cupen med et glitrende frispark.

Kantspiller
- Sebastian Mila er en venstre kantspiller med et godt venstrebein og gode offensive kvaliteter. Vi har søkt etter en slik spiller lenge og nå mener vi at vi har funnet den rette typen. Dessuten er han en ambisiøs spiller med solid internasjonal erfaring fra landslag- og europacup.

Ønsker fart på karrieren
- Han ønsker å få fart på karrieren sin og har valgt å komme hit til Vålerenga og Oslo for å vise at han er en kvalitetspiller.

Mila er i førsteomgang Vålerenga-spiller i ett år. Er klubben fornøyd, blir han ytterligere to år. Alle avtaler er ferdigforhandlet.

Kommer til La Manga
- Alt er i boks. Vi har forhandlet frem en avtale som strekker seg ut 2009-sesongen. Men vi har valgt en ettårs-kontrakt i førsteomgang slik at vi får se ham i våre egne omgivelser over lang tid og dermed være sikrere på at vi har tatt et riktig valg, forteller Aalbu.

- Vi har alle rettigheter på spilleren, så ingen andre klubber kan snappe han opp om han leverer en god debutsesong her.

Sebastian Mila slutter seg til Vålerenga-troppen som reiser til La Manga iløpet av oppholdet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere