RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sega avslører neste-generasjon-spill

Sist oppdatert:
Sega har avslørt sitt første spill til den neste generasjonen av spillkonsoller, intet mindre enn en «spenningsfylt førstepersons psykologisk thriller».

«Condemned» heter spillet, og er det første fra Sega som skal slippes kun på de nye spillkonsollene (og PC), men det er uvisst nøyaktig til hvilken konsoll spillet utvikles og når det kommer, skriver Gamespot.

Ifølge Sega er spillet en spenningsfylt førstepersons psykologisk thriller og utvikles av Monolith Productions. De står også bak «Tron 2.0: Killer App» og det kommende «Matrix Online».

Du inntar rollen som FBI-agenten Ethan Thomas, en av flere spesialister som jakter på seriemordere i god «Nattsvermeren»-stil. Eller som Sega selv sier det: «Thomas befinner seg i et miljø fyllt av livsfarlige sosiopater helt i utkanten av det menneskelige».

Høres unektelig spennende ut, og Sega og Monolith er naturligvis begeistret over det nye spillet.

– Monoliths mål med «Condemned» er å kombinere en uhyggelig atmosfære med realistisk fysikk, uforutsigbar kunstig intelligens og et sofistikert kampsystem, sier Samantha Ryan i Monolith.

Visepresidenten i SEGA i USA, Scott A. Steinberg, stemmer i:

– Den atmosfæriske spenningen og den filmaktige kvaliteten i «Condemned» gir spillerne den rike opplevelsen av en psykologisk thriller, noe som tidligere ikke har blitt oppnådd på tidligere plattformer, sier han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere