*Nettavisen* Nyheter.

Seier og tap mot Ørn

Juniorlaget vant, rekruttlaget tapte.

22.01.11 14:56

Klikk på bildet for å forstørre.

Vålerengas juniorlag slo Ørns juniorlag 2-1 i Vallhall lørdag. Gjestene ledet til pause, men VIF snudde kampen i andreomgang etter scoringer av Lars Vincent Andersen og Kristian Grande.

I kampen mellom Vålerengas rekruttlag og Ørns A-lag vant gjestene 6-2. Anders Lie og Ahmed El-Amrani scoret for Vålerenga.

Kampfakta, reaksjoner og bilder fra kampene får du på vif-fotball.no i ettermiddag.

Før kampene:

I dag møter Vålerengas u-gruppe Ørn Horten i Vallhall to ganger. Først møter VIFs juniorgruppe Vestfold-lagets juniorlag, før rekruttgruppa bryner seg på Ørns a-lag.

- For spillerne som holder junioralder blir disse to kampene en kvalifisering i forhold til mandagens Carnegie-kamp mot Blackburn, sier junior-trener Raymond Mikkelsen til vif-fotball.no.

Klikk på bildet for å forstørre.

Varsler krig

Ørn Hortens juniorlag ledes av Shaun Constable som er en gammel kjenning på Valle. Engelskmannen har vært instruktør på blant annet Vålerengas fotballskoler og Hafslund-stipendet. Nå har han ansvaret for talentutviklingen i Ørn.

- Jeg kjenner Shaun godt. Han sier at at de har et bra juniorlag på gang nå. Han garanterer at kampen på lørdag blir en krig. De er nok fryktelig tent på å slå oss, forteller Mikkelsen.

- Men vi går som alltid for seier.

Umiddelbart etter juniorkampen skal Vålerengas rekruttgruppe i aksjon. Ørn Hortens a-lag var et av lagene som høstet flest poeng i andredivisjon på høsten i fjor og blir av mange regnet som en av opprykksfavorittene i sesongen som kommer.

Jalland tilbake på Valle

Laget trenes av tidligere Vålerenga-spiss Ståle Brandsrud og sentralt på midtbanen finner vi en annen tidligere VIF-spiller, Jørgen Jalland.

- Det blir en knalltøff kamp for oss. Vi stiller stort sett med junior- og guttespillere mot et av landets beste andredivisjonslag. Vi får brynt oss skikkelig, men det trenger vi. Gutta får se hvor lista ligger i andredivisjon, sier rekruttrener Aleksander Olsen til vif-fotball.no

- I forhold til forrige helgs kamp mot Moelven får vi nok kjørt oss mer defensivt. Det blir fin læring for oss.

Ørn-trener Brandsrud gleder seg til lørdagens kamp.

- Det blir en real test tidlig på vinteren. Uansett hvem som står på den andre banehalvdelen, er det egne ferdigheter og egen selvtillit laget er ute etter. Det gjelder også i denne treningskampen, som blir en fin test på hvor nivået ligger allerede, sier han til orn-horten.no.

- Vi gleder oss, også til å komme innendørs på bra underlag.

Vålerengas juniorlag har åpnet sesongen med to seire, først 5-4 mot Nordstrands a-lag før Årvolls a-lag ble slått 3-2 i en amputert kamp denne uka. Rekruttene sesongdebuterte med 4-2-seier mot Moelven forrige lørdag. Se alle målene fra Moelven-kampen her.

Ørns tropp: Pål Strensholt, Thomas Nilsen, Alexander Vordahl, Kjell Andre Thu, Patrick Søderstrøm, Fredrik Martinsen, Vidar Simensen, Kristoffer Silberg, Thomas Knutsen, Stein Erik Spro Johansen, Alen Patros, Evan Patros, Espen Teigen, Jarle Belaska, Jørgen Jalland, og Torgeir Fredriksen.

Se Vålerengas junior- og rekruttropp her

Treningskamp: Vålerenga jr - Ørn Horten jr
22.01.2011 kl. 11.00, Vallhall arena

Treningskamp: Vålerenga rek - Ørn Horten A
22.01.2011 kl. 12.50, Vallhall arena

Klikk på bildet for å forstørre.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag