Gå til sidens hovedinnhold

Seiler (42) var for påseilet og seilte på andre

Seilturen gikk nok ikke helt som planlagt for den 42 år gamle mannen som la ut fra Slippen på Malmøya lørdag kveld.

MALMØYA: Han hadde nok fått litt for mye innabords, den 42 år gamle føreren av seilbåten som la ut fra Slippen på Malmøya ved 23-tiden lørdag kveld.

– Vi fikk melding om at han herjet rundt og kolliderte med en del andre båter, forteller stasjonssjef Janne Stømner ved Manglerud politistasjon.

Mannen kom ikke så langt på ferden før han ble stanset av politiet. Mannen ble pågrepet og seilturen endte i fyllearresten. Her måtte mannen gjennom en utvidet prøve for å konstatere primillenivået.

Det er ikke kjent om andre båter ble skadet under villmannsferden.

Og her er noen flere politimeldinger fra Manglerud politistasjon:

Innbrudd på postkontor

OPPSAL: Klokken halv sju fredag morgen gikk innbruddsalarmen på postkontoret på Oppsal. Et vindu var tatt ut og det lå et brekkjern på innsiden. Det var ikke tegn til at noen hadde vært inne i lokalene. Politiet har sikret brekkjernet og etterforsker saken.

Skulle grille på skolen

BJØRNHOLT: En nabo ringte kvart over ti fredag kveld politiet og varslet om ungdommer som støyet og så ut til å tenne på noe ved Bjørnholt skole. Da politiet kom til stedet traff de fem-syv ungdommer. De var i ferd med å tenne opp en engansgrill for å varme litt på noen pølser. De fikk beskjed om å slukke denne og ikke bråke sånn, noe de rast etterkom.

Fylte sykkeltralle med festival-øl

LAMBERTSETER: Klokken 20 fredag kveld fikk politiet en telefon fra en vekter hos Rema 1000 i Cecilie Thoresens vei. En 39 år gammel mann hadde vært freidig nok til å fylle en hel sykkeltralle med øl som han skulle ha med seg på Øya-festivalen. Det ble ikke mer drikking på mannen den kvelden, han ble nemlig tauet inn av politiet for å forsikre seg om hans identitet. Ølen ble levert tilbake til butikken.

FLERE NYHETER FRA OSLO:

Politiet jakter væpnede ranere etter gullsmedran

Redningsselskapet måtte redde sofa fra Oslofjorden

Truet med å skyte stemmen i NSB-høyttaleren

Reklame

Kort tid: Ryddesalg med Pondus, Lunch og Rhesus Minus