RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Seim-overføringer til Frankrike

Sist oppdatert:
Den siktede investoren Karl Fredrik kan ha styrket sin sak etter at det er funnet 5 millioner kroner som er overført til Uppstrøm-selskapet Paleums franske gods
De 5 millioner kronene skal være funnet i forbindelse med Paleums egen gjennomgang av finansene ved sitt gods i Frankrike, ifølge VG.

Pengene har først tatt veien om Seims selskap Proscan. I flere omganger mellom august i fjor og februar i år skal 10,1 millioner kroner være overført fra Mjellem & Karlsen til Proscan.

Total åtte ganger skal Seim så ha overført penger fra Proscan til Paleums gods i Frankrike. I tillegg skal 912.000 kroner ha gått direkte fra Mjellem & Karlsen til godset.

Seim har tidligere hevdet at de 5 millionene som er overført til godset er et lån til Uppstrøm-selskapet Paleum, som på sin side mener at det finnes en muntlig avtale om at Seim brukte pengene til å kjøpe seg inn i godset.

Overføringene til Proscan er blant de mange uttakene politiet har brukt som grunnlag for å sikte Bergens-investoren Carl Fredrik Seim for økonomisk utroskap for minst 25 millioner kroner.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere