RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Marit Hommedal (Scanpix)

Seim-seier i retten

Nok en gang har Bergen tingrett stilt seg på Carl Fredrik Seims side i en rettssak.

Den fallerte og uskjelte finansmannen Carl Fredrik Seim kan puste lettet ut etter at han vant en viktig seier i Bergen tingrett tirsdag. Kjell Knoop saksøkte Seim for å ha vanskjøttet et revisjonsoppdrag og krevde 13 millioner kroner fra ham og Bjørn Erik Flakne, revisjonsfirmaet Flakne og Solberg, firmaets forsikringsselskap og en tidligere ansatt i revisjonsfirmaet. Men Knoop måtte se seg slått av Seim, skriver Bergens Tidende.

Nå må Knoop i stedet betale nærmere en million kroner i saksomkostninger.

Tingretten mener Knoop ba Seim om å framstå som eier av hans selskap, etter at han gikk personlig konkurs i 1993. Knoop ville ikke stå som innehaver av de betydelige verdien selskapene hadde. Men han holdt seg godt orientert om hvordan selskapet ble drevet til enhver tid.

Dette er tredje seieren til Seim i retten, etter at den tidligere lakseoppdretten Inge Nicolaysen ikke fikk medhold i et millionsøksmål mot ham. Tidligere i år ble også to forretningsmenn frikjent for anklager om bestikkelser og korrupsjon, en sak Seim også opprinnelig var tiltalt i.

I september starter den tre måneder der lange straffesaken mot Seim.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere