RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Seismikk: Veritas har refinansiert

Sist oppdatert:
Den tidligere fusjonspartneren til Petroleum Geo-Services, Veritas DGC, har fått på plass en refinansiering av en større del av sin langsiktige gjeld
I likhet med PGS, sliter amerikanske Veritas DGC med et vanskelig marked kombinert med lavere inntekter og en høy gjeld. Selskapet ble nylig satt på kredittratingbyrået Moody's liste for mulig nedgradering på grunn av gjeldssituasjonen.

Nå kan mye av problemene ha blitt ryddet av veien. Selskapet fikk i går på plass en ny lånefasilitet fra Deutsche Bank og andre banker. Totalt utgjør den nye fasiliteten 195 millioner dollar fordelt på tre lån, ifølge en melding sendte amerikanske børsmyndigheter.

Lån A er på 30 millioner dollar og løper til februar 2006 med flytende rente på 6,75 prosent initiellt, Lån B på 125 millioner dollar løper til februar 2007 med en initielle rente på 8 prosent, mens lån C er på 40 millioner med en rente på 10.75 prosent.

I forbindelse med opptaket av de nye lånene, vil Veritas innfri to obligasjonslån på henholdsvis 75 og 60 millioner dollar.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere