RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Seks av ti psykisk dårlige ved NHH

Sist oppdatert:
I en ny studentundersøkelse ved Norges Handelshøyskole oppgir seks av ti studenter at de tidvis er psykisk dårlige som følge av studiene.

Norges Handelshøyskoles studentforening (NHHS) og Kjernestyret gjennomførte i april en undersøkelse hvor nesten 700 studenter deltok.

I undersøkelsen kom det fram at flere av studentene følte seg psykisk slitne som følge av studiene, skriver Studvest. Hele 37,4 prosent av studentene beskrev seg selv som slitne på det aktuelle tidspunktet.

- Overraskende
22,1 prosent svarte at de «i blant» føler seg «psykisk dårlig» som følge av studiesituasjonen, mens 30,6 prosent svarte «sjelden» og 4,5 prosent svarte «ofte».

- Det er overraskende at så mange føler seg psykisk sliten som følge av studiene, men det er noe vi må ta på alvor, sier Knut Djønne Salte, informasjonsansvarlig for Kjernestyret ved NHH til studentavisen Studvest.

Til tross for hardt arbeidspress, svarte 90,4 prosent av de spurte at de vil anbefale NHH som studieplass for andre. Dessuten ville nesten 80 prosent valgt å studere ved NHH på nytt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere