*Nettavisen* Nyheter.

Seks biler i kollisjon

Stor kjedekollisjon på Puddefjordsbroen. Seks biler involvert.

09.03.07 13:00

(iBergen.no) Store trafikkale problemer over puddefjordsbroen i morges. Men nå skal de involverte bilene være kjørt bort.

- Klokken 09.23 er alle kjørefelt over broen i retning sentrum ryddet og åpnet for trafikk, sier operasjonsleder Per Stiegler ved Hordaland politidistrikt.

- I alt seks biler er involvert i kollisjonen. Det er meldt om personskader. Men vi vet ennå ikke hvor alvorlig det er, sier operasjonsleder Per Stiegler ved Hordaland politidistrikt. Kollisjonen skjedde klokken 08.45 i morges.

- Vi vet ennå ikke noe om årsaken til kjedekollisjonen, sier Stiegler. Fartsgrensen over broen er 60 km/t.

Tre personer er kjørt til legevakten en person med nakkeskader.

Kollisjonene skjedde på broen retning mot sentrum.

Politiet melder allerede om store trafikale problemer. Årsaken er nyskjerrige bilister som stopper opp for å se på kollisjonen.

- Køen står et godt stykke inne i Løvstakktunnelen, men det begynner å løsne nå, når alle ulykkesbilene er tauet bort. I Damsgårdstunnelen er det ikke like tett kø, der blir trafikken godt hjulpet av at det er to felt, sier vaktoperatør Trond Skeide ved Statens vegvesen region vest ved 09.30-tiden.

Bilister som sto i køen forteller til iBergen.no at utålmodige bilførere fikk nok av den lange ventetiden inne i Løvstakktunnelen og valgte heller å snu.

- Det har ikke vi observert på våre kameraer, men det er i såfall galskap, sier Skeide.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.