RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Seks biler involvert i trafikkulykke

Her fraktes tre av de skadde over fra redningshelikopteret til ambulansen.
Her fraktes tre av de skadde over fra redningshelikopteret til ambulansen. Foto: Bjørn Egil Jakobsen (Finnmark Dagblad)
Sist oppdatert:
Ambulanser og Sea King fraktet bort tre skadde personer.

Seks biler er involvert i ulykke på Sennalandet i Finnmark.

Vest-Finnmark politidistrikt opplyser ovenfor Nettavisen klokken 1315 at tre personer er fraktet bort i Sea King til Hammerfest og tre i ambulanse til Alta. Totalt er dermed seks personer skadd.

Det skal være snakk om rygg og nakkeskader.

Tidligere opplysninger om 10 skadde viste seg å ikke stemme.

Et Sea King-helikopter er på stedet, og er snart klar til å lette med skadde, som fraktes til Hammerfest sykehus. Ambulanser, både fra Alta og Hammerfest, er også kommet fram til ulykkesstedet, skriver Finnmark Dagblad.

Finnmark Dagblad kjenner til at seks biler er involvert i ulykken, og så mange som ti personer kan være skadet i ulykken, som har skjedd på E6 på brua over Okselv på Sennalandet mellom Alta og Skaidi.

Politiet fikk melding om ulykken klokken 11:41 torsdag formiddag, og det ble umiddelbart slått trippelalarm. Veien forbi ulykkesstedet er nå stengt, og avisa kjenner til at det er svært tøffe arbeidsforhold for redningsmannskapene. Det er 20 minusgrader, og sterk vind.

- Detaljer om skadene er ikke kjent før leger har sett på pasientene. Vi vurderte å opprette katastrofeberedskap da vi fikk vite antall biler involvert. Men nå er skadeomfanget slik at dette håndteres med vanlige prosedyrer, sier klinikksjef Vivi Brenden Bech i en pressemelding.

Les flere saker fra Finnmark Dagblad her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere