Gå til sidens hovedinnhold

- Seks gjerningsmenn bak fire voldtekter på russetreff

Ålgård/Oslo (NTB-Linus Hauge/ Peter Tálos): Politiet lette søndag kveld etter seks gjerningsmenn som skal ha begått fire voldtekter under russetreffet i Kongeparken helgen.

Politiet sier det ikke er funnet noen sammenheng mellom de fire voldtektene som er anmeldt i løpet av det tre dager lange russetreffet.

- Vi leter dermed etter én gjerningsmann i hver voldtekt i tillegg til de tre som skal ha begått overfallsvoldtekten. Alle er russ eller menn ikledd russeklær, sier politiinspektør Fredrik M. Soma i Rogaland politidistrikt til Stavanger Aftenblad.

- Overfallsvoldtekten skjedde på en rasteplass utenfor Kongeparken. De tre gjerningspersonene er beskrevet som unge menn med rødrussbukser, sier Kvinnsland.

Politiet har blant annet gått ut og bedt om informasjon om et mørkt campingtelt som var satt opp like ved rasteplassen der gjengvoldtekten skal ha skjedd. Det er gjort kriminaltekniske undersøkelser ved åstedet, og kvinnen som ble utsatt for overgrepet ble sendt til voldtektsmottaket for behandling og undersøkelse. (©NTB)