RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Seks personer i ulykke

Sist oppdatert:
En bil med seks personer i gjorde flere rundkast før den stoppet mot veggen til Europris på Flisa søndag morgen. To personer stakk fra stedet.

Det var ved 5.30-tiden søndag morgen at ulykken skjedde, skriver avisen Glåmdalen.

Ifølge politiet kom Volvoen nordfra på riksvei 20, da den kjørte ut på høyre side av veien og rullet rundt flere ganger før den til slutt stoppet mot veggen til Europris.

Bilen fikk store materielle skader etter utforkjøringen.

Operasjonsleder Dyre Antonsen ved politiet i Hedmark forteller at det satt seks unge personer i alderen 18 til 22 år fra Solør i bilen.

– To av disse er kjørt til Elverum sykehus og to er fraktet til legevakt for en sjekk. Ingen av dem er alvorlig skadet, sier Antonsen.

Men to personer stakk fra stedet etter ulykken og er fortsatt savnet ved 10-tiden søndag.

– Vi leter etter to navngitte personer som stakk fra stedet, og en av de to er den vi tror er sjåføren av bilen, sier Antonsen.

Han ber nå de to personene som stakk av om å melde seg for politiet.

– Det er grunn til å tro at det har vært høy hastighet da bilen kjørte ut, og på grunn av disse omstendighetene skulle vi ha sjekket de to personene. Man vet ikke om de kan ha pådratt seg skader og indre blødninger, sier Antonsen.

Årsaken til trafikkulykken er foreløpig ukjent.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere