RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Seks siktet etter Tøyen-drapet

Foto: Solum, Stian Lysberg (SCANPIX)
Sist oppdatert:
I alt seks personer er nå siktet etter drapet på Tøyen søndag.

Ytterligere tre personer er pågrepet og siktet i forbindelse med drapet på en 38 år gammel norsk-somalier på Tøyen søndag, melder nrk.no.

Skal ha hindret etterforskningen
På en pressekonferanse på politihuset torsdag opplyste politiinspektør Hanne Kristin Rohde at de tre er siktet for å ha motarbeidet politiets etterforskning.

To av de tre har norsk statsborgerskap, tredjemann er fra Pakistan.

Brødre fortsatt siktet
Fra før er to brødre i 20-årene pågrepet og siktet. De to er sønner av en mann som ble drept i Skien i 1994. 38-åringen som ble drept søndag ble i 1995 dømt for dette drapet. Politiet har tidligere gått ut og sagt at de mistenker at hevn er motivet for Tøyen-drapet. Siktet nummer seks er en mann på 20 år. I likhet med drapsofferet er de tre norsk-somaliere.

De to brødrene og mannen på 20 år ble pågrepet tirsdag.

Skytingen som endte med drap skjedde i Jens Bjelkes gate på Tøyen søndag kveld. 38-åringen, som satt i førersetet på en rød Opel Astra, døde av skadene, mens en annen mann ble lettere skadet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere