RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Seks skadd i bussulykke utenfor Drammen

Sist oppdatert:
Drammen (NTB): Seks personer ble skadd da en rutebuss kjørte ut av Svelvikveien utenfor Drammen torsdag morgen. Politiet etterforsker ulykken.

- Vi har beslaglagt førerkortet til bussjåføren midlertidig, og det vil bli tatt blodprøve av ham. Vi har ingen konkret mistanke om rus, men arbeider nå med å utelukke årsaker. Når et kjøretøy kjører av veien, er jo noe gått galt, sier Arild Ølberg i Søndre Buskerud politidistrikt til NTB.

Det er ennå ikke kjent hvorfor bussen kjørte ut av veien og opp på en fjellknaus, men den 64 år gamle sjåføren vil bli avhørt når dette er mulig. Bussjåføren er kjørt til sykehus, mens fem av de åtte passasjerene kom fra det med lettere skader.

- Passasjerene er lettere skadd eller uskadd. Fem av dem er sendt til legevakta for sjekk, og resten har reist fra stedet. Det er vanskelig å si med sjåføren, men han var bevisst da han ble kjørt til sykehus, sier Ølberg.

Fylkesvei 319 utenfor Drammen blir stengt i flere timer som følge av ulykken.

- Vi må ta ut bussen med en mobil kran. Trafikken til og fra Svelvik må derfor gå via Sande og Berger, sier Ølberg. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere