Gå til sidens hovedinnhold

Seks til sykehus etter frontkollisjon på Sunnmøre

Spjelkavik (NTB): Seks personer ble sendt til sykehus etter en frontkollisjon sør for Spjelkavik på Sunnmøre søndag ettermiddag. To av dem satt fastklemt.

Fire voksne, en mann og tre kvinner, pådro seg moderate skader, mens to små gutter kom uskadd fra ulykken. De ble begge likevel sendt til sykehus i Ålesund for sjekk. De fire har hodeskader, brudd og sår. Situasjonen deres var i 16-tiden stabil, får NTB opplyst ved fylkessykehuset i byen.

- I den ene bilen satt det et tysk par, og i den andre to kvinner og to barn, sier operasjonsleder Per-Martin Bjartan i Sunnmøre politidistrikt til NTB.

Den skadde tyske mannen er cirka 30 år gammel, og den tyske kvinnen er 37 år gammel. Kvinnene i den andre bilen er henholdsvis 30 år og 65 år gamle, mens de to guttene er tre år og fire år gamle.

Kollisjonen mellom de to personbilene skjedde på E39 mellom Blindheim og Vegsundbrua ved avkjøringen til Humla etter at den tyske bilen kom over i feil kjørefelt. Politiet skal etterforske saken, og har tatt beslag i førerkortet til den tyske sjåføren.

Politiet fikk melding om kollisjonen klokka 14.44. Redningsmannskapene fikk den siste fastklemte løs cirka en halv time etter at politiet ble varslet om ulykken. (©NTB)

Reklame

Nå kan du teste HBO Nordic, Viaplay og Paramount+ gratis