RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Seksåring ikke alvorlig skadd

Sist oppdatert:
Oslo (NTB): En seks år gammel gutt som ble sendt til Ullevål etter togulykken på Skotterud fredag kveld, har kun moderate skader. Ingen personer pådro seg alvorlige skader i ulykken.

Det opplyser Oslo universitetssykehus like før midnatt natt til lørdag. Minst 40 personer ble sendt til sykehus etter at stockholmstoget sporet av ved Skotterud stasjon i Hedmark fredag kveld. I kaoset etter ulykken var det en stund vanskelig å få oversikt over skadeomfanget, og seksåringen ble først antatt å være alvorlig skadd.

En kvinne på 35 år er også antatt å ha fått alvorlige skader etter avsporingen der deler av toget veltet. Sykehuset opplyser at hun og de øvrige fem som kom til Ullevål etter ulykken kun har lettere skader.

Sent fredag kveld ble lokføreren avhørt, og politiet sier de «har et bilde av hva som skjedde», men vil ikke si hva deres teori går ut på det.

- Det er ikke noe vi vil ut med nå, sier kommunikasjonsrådgiver Kari-Anne Dobloug i Hedmark politidistrikt til VG. Hun vil heller ikke si noe om hva lokføreren har forklart.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere