*Nettavisen* Nyheter.

Selger dyden til høystbydende

Se hva Natalie Dylan (22) venter å få for den.

14.01.09 20:27

(SIDE2): Ifølge Daily Mail har hele 10.000 forskjellige menn vært med i budrundene som startet for omtrent ett år siden.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

- Jeg er sjokkert over hvor langt dette har gått, sier hun til avisen.

Ønsker bud på over 25 millioner
Den gang var det radiokjendis Howard Stern som gjorde jenta kjent verden over da han fokuserte på den høyst spesielle auksjonen. Natalie Dylan er valgt som pseudonym

Nå har det vært stille rundt henne en stund, men tirsdag meldte britisk presse at hun fortsatt jakter på den rette kjøperen.

Ifølge avisen mener hun den rette kjøperen er en mann som er villig til å betale mer enn 2,5 millioner pund, eller godt over 25 millioner norske kroner. Da hun ble frontet via Howard Stern fikk hun bud på mellom 1,5 og 2 millioner kroner, men det var ikke i nærheten av hva hun var villig til å si ja til.

- Jeg er sjokkert over at menn vil betale så mye for noens jomfrudom.

Vil finansiere studiene
Hun sier at hun heller ikke hadde sett for seg at budene ville bli så høye, selv om hun nå selv har satt prisen ti ganger høyere enn noen av de tidligere budene.

- Jeg tror det har blitt en slags konkurranse mellom dem, sier hun om budgiverne.

Deler av pengene hun får inn på den høyst spesielle auksjonen skal hun bruke på en masterutdannelse I familie- og ekteskapsterapi. Hun har forståelse for at det er delte meninger om det hun gjør.

- Jeg vet at en rekke mennesker vil fordømme meg fordi dette er et tabu. Men jeg har virkelig ikke noe problem med det.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.