RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Selger GM-aksjer etter tap

Sist oppdatert:
Spekulanten og investoren Kirk Kerkorian kjøpe seg opp til å bli den tredje største aksjonæren i General Motors. Men etter kraftig nedgang i aksjekursen har han lempet ut aksjer. Les mer her
Det skapte oppstandelse og en anelse håp i markedet etter at den kjente investoren Kirk Kerkorian har kjøpt seg opp til p bli den tredje største aksjonæren i General Motors, og bygget opp en eierandel på rett under 10 prosent fra april til oktober i år.

Men ifølge flagginger til det amerikanske kredittilsynet (SEC) har den kjente og profilerte investoren nå solgt ut 12 millioner aksjer, nesten en femtedel av sin totale posisjon. Dette skjer etter at investeringen har falt med rundt 33,3 prosent. Det melder Bloomberg News.

Det har vært spekulert i om den drevne og 88 år gamle investoren ville presse på plass endringer i General Motors, noe som også understøttet kursen tidligere i år da det ble kjent at han hadde vektet seg kraftig opp i selskapet.

Siden den gang har det gått fra galt til ille i General Motors, og til og med kredittratingbyrået S&P holder nå døren åpen for en eventuell konkurs i selskapet.

I går falt General Motors med 5,7 prosent på New York Stock Exchange.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere