RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Selger i Jinhui-mor

Sist oppdatert:
Styreformann i rederiet Jinhui Shippings morselskap Jinhui Holdings, Ng Siu Fai har lettet litt på sin beholdning av aksjer i morselskapet
Ifølge en melding over Hong Kong-børsen har Ng Siu Fai solgt til sammen 6.956.000 aksjer personlig i Jinhui Holdings, mens investeringsselskapet Fairline hvor Ng er en av hovedaksjonærene, har solgt 9,5 millioner aksjer i samme selskap.

Salgene har funent sted onsdag og torsdag denne uken, og gjør at Ng ikke lenger eier aksjer personlig i Jinhui Holdings. Fairlines eierandel er senket fra 59,22 til 57,44 prosent i Jinhui Holdings som igjen eier drøye 50 prosent av aksjene i Jinhui Shipping som er notert i Oslo.

Ng-familiens direkte eierskap i Jinhui Holdings faller fra 5,3 prosent til 4 prosent som føgle av salget, da er aksjene i Fairline ikke regnet med.

Det opplyses i melding at selskapet ikke er kjent med at det pågår forhandlinger om ytterligere salg eller kjøp av aksjer i selskapet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere