RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Selger julebrus til 1999 kroner

GAMMEL TYPE: Bilselger Erik Hennum-Olsen selger også en flaske julebrus av den gamle sorten, om noen er villig til å bla opp tilstrekkelig med penger.
GAMMEL TYPE: Bilselger Erik Hennum-Olsen selger også en flaske julebrus av den gamle sorten, om noen er villig til å bla opp tilstrekkelig med penger. Foto: Privat
Sist oppdatert:
For den nette sum av 1999 kroner blir en flaske original Aass julebrus din.

(DRAMMEN) Drammens Tidende: Det er priset som en flaske svært dyr vin, og selgeren, Erik Hennum-Olsen (25) fra Drammen, mener den er like god, i hvert fall om man tar det litt med et smil.

Han hadde fire flasker av julebrusen med den gamle og sterkt savnede resepten, og bestemte seg for å legge ut en av dem for salg. Den ble lagt ut 29. oktober, men er ennå ikke solgt.

Kritikken har haglet mot Aass Bryggeri etter at de skiftet ut e-stoffene i julebrusen med naturlige stoffer fra bringebær. Man tuller ikke med julebrusen i Drammen.

Les også: Klagestorm mot ny julebrus

- Fått noen rare mailer

Skjermdump fra Finn.no

– Nei, men jeg har fått noen rare mailer fra folk. En av dem pekte på at julebrusen var like dyr som en flaske god amarone-vin. Og det er jo riktig, he he, knegger Hennum-Olsen.

Han er absolutt åpen for pruting, men selger ikke god-brusen for under 1000 kroner.

– Å nei, da driker jeg den heller selv, sier han til Drammens Tidende.

Les også: 76.000 sier nei til jul i oktober

Ny resept

Egentlig var julebrusen kjøpt inn til bilforretningen Hennum-Olsen jobber i på Åssiden, og det var han og kollegene der som satt og snakket om julebrusen etter at de hadde lest i Drammens Tidende om at årets julebrus er laget etter ny respet, og at mange ikke var helt fornøyde, for å si det mildt.

- En humor-greie

– Det var da vi bestemte oss for å legge ut en av fire flasker for salg. Det er jo mest av alt en humor-greie, men det er jo litt spennende også, å se om noen der ute kunne tenke seg å kjøpe en flaske av den gode gamle sorten, forklarer Hennum-Olsen til Drammens Tidende.

Som absolutt mener det er litt høytid over å sprette en flaske julebrus fra Aass når når julen nærmer seg.

Men altså: Helst den gamle sorten.

Les flere saker hos Drammens Tidende


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere